STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ: Πρώτη φορά μετά το 1959 που χάνει δύο σερί εντός έδρας ματς από ομάδες της περιφέρειας

Η απογοήτευση του Ανσαριφάρντ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ
Η απογοήτευση του Ανσαριφάρντ μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ INTIME

Η ΑΕΚ για πρώτη φορά μετά το 1959 ηττήθηκε σε δύο σερί εντός έδρας ματς από ομάδες της περιφέρειας, ενώ ο Παναιτωλικός χρειάστηκε 33 προσπάθειες προκειμένου να φύγει με το διπλό από την Αθήνα κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, κάνοντας την ανατροπή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ο Μεντόσα ήταν εκείνος που με ένα πανέμορφο τέρμα χάρισε στον Παναιτωλικό το βράδυ της Κυριακής (16/1) την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1 ολοκληρώνοντας μια ιστορική ανατροπή για την ομάδα του Αγρινίου.

Μάλιστα, η Ένωση σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, καθώς έχει προηγηθεί εκείνη του ΟΦΗ (1-2), γεγονός που είχε να συμβεί από το μακρινό παρελθόν. Συγκεκριμένα, είναι η πρώτη φορά από το 1959, από όταν ξεκίνησε η Α' Εθνική μέχρι και σήμερα, που η ΑΕΚ χάνει δύο διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα της από ομάδες της περιφέρειας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Super League Interwetten.

Από την άλλη, τα "καναρίνια" έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ, ενώ ήταν η πρώτη φορά που ο Παναιτωλικός νίκησε εκτός έδρας μια από τις ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό έπειτα από 33 συνολικά αναμετρήσεις, εκ των οποίων γνώρισε την ήττα στις 29 και ήρθε ισόπαλος στις τρεις.

Την ίδια στιγμή από τα εννέα παιχνίδια που έχει δώσει με την Ένωση έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ, πριν από δύο χρόνια και το βράδυ της Κυριακής πέτυχε δύο σε διάστημα πέντε λεπτών, με τον Καρέλη να ισοφαρίζει στο 79' και τον Μεντόσα να δίνει τη χαριστική βολή στους "κιτρινόμαυρους" στο 84'.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ