THE SHOW MUST GO ON LIVE

AEK: Πρώτα Τζαβέλλας μετά Αραούχο στην Ένωση

Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ντέρμπι της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό (28 Ιουνιου 2020)
Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε ντέρμπι της Super League απέναντι στον Ολυμπιακό (28 Ιουνιου 2020) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στο "The Show Must Go On Live" της Τετάρτης (09/06) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο ανάφερθηκε στις υποθέσεις των Σέρχιο Αραούχο και Γιώργου Τζαβέλλα, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις του Τζαβέλλα και του Αραούχο στην ΑΕΚ, αναμένεται να κλείσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όπως ανέφερε Βαγγέλης Αρναούτογλου στο "The Show Must Go On Live" της Τετάρτης (09/06) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Η μεταγραφή του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, για τον οποίο σας είχε αποκαλύψει το SPORT24, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και την Παρασκευή (11/06), όπου θα έχει γίνει και το καθοριστικό ραντεβού με τους ιθύνοντες της Ένωσης.

Ως προς τον Αραούχο, το θέμα της μεταγραφής ή μη του Αργεντινού επιθετικού στην ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να τραβήξει περισσότερο.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ