ΑΕΚ

AEK: Πήρε την άδεια λειτουργίας η OPAP ARENA, πρεμιέρα στις 3/10, κόντρα στον Ιωνικό

Η OPAP Arena
Η OPAP Arena EUROKINISSI

Είναι πλέον οριστικό! Η OPAP ARENA θα λειτουργήσει κανονικά για τα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου και για το πρώτο ιστορικό ματς της ΑΕΚ στις 3 Οκτωβρίου, κόντρα στον Ιωνικό.

Χαράς ευαγγέλια για την ΑΕΚ, καθώς έχει πλέον στα χέρια της την άδεια λειτουργία της νεότευκτης έδρας της και στις 3 του ερχόμενου Οκτώβρη, ημέρα Δευτέρα, θα φιλοξενήσει τον ιστορικής σημασίας αγώνα της με αντίπαλο τον Ιωνικό.

Το πρωί της Τετάρτης (21/9) πραγματοποιήθηκε η καθοριστική επιθεώρηση για να εξασφαλιστεί η άδεια λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ. Στην OPAP ARENA βρέθηκαν τα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας και της Πυροσβεστικής προκειμένου να τσεκάρουν όλους τους χώρους και να αποφασίσουν να χορηγήσουν τη σχετική άδεια.

Το παρών έδωσε και η ομάδα του project manager του έργου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, εξηγώντας με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έχουν γίνει εκεί. Αν και αρχικώς είχε προαναγγελθεί ότι η τελική επιθεώρηση θα γινόταν την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, τελικά πραγματοποιήθηκε μία ημέρα νωρίτερα, προφανώς επειδή η ΑΕΚ δήλωσε πανέτοιμη και η διοίκησή της δεν ήθελε να χαθεί ούτε μία ημέρα με ερωτηματικά.

Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός, υπήρχαν σημεία στα οποία δόθηκε μεγάλη λεπτομέρεια ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν δημιουργείται το παραμικρό πρόβλημα ασφάλειας κι αφού η ΑΕΚ πέρασε όλα τα τεστ με επιτυχία, λίγο πριν ενημερώθηκε από την Περιφέρεια ότι το γήπεδό της είναι έτοιμο προς λειτουργία!

Απομένει το διαδικαστικό σκέλος: Η επιτροπή εισηγήθηκε θετικά για να αδειοδοτηθεί η «OPAP ARENA». Κι απέστειλε το σχετικό πρακτικό στην Περιφέρεια για τις τελικές υπογραφές. Οπότε αυτό που αναμένεται πλέον είναι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία των υπογραφών από πλευράς Περιφέρειας, για να εκδοθεί και τυπικά η άδεια.

Η μεγάλη στιγμή που εδώ και 19,5 χρόνια οι φίλοι της ομάδας περίμεναν καρτερικά, είναι πλέον τόσο κοντά. Ασφαλώς, την πρώτη εικόνα και γεύση από την OPAP ARENA, θα απολαύσουν όσοι θα βρεθούν εντός αυτής στα εγκαίνια της 30ης Σεπτεμβρίου, σε μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ ώστε να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.



TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ