ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πήρε εξιτήριο ο Στάνκοβιτς, γυμνάστηκε ατομικά ο Γαλανόπουλος

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πορταριά
Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ΑΕΚ στην Πορταριά PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, από το οποίο νοσηλευόταν λόγω της λοίμωξης που υπέστη και θα συνεχίσει τη θεραπεία σπίτι του. Γυμνάστηκε ατομικά ο Γαλανόπουλος.

Η κατάσταση της υγεία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς βελτιώθηκε, καθώς ο Αυστριακός τερματοφύλακας πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και θα συνεχίσει τη θεραπεία για να ξεπεράσει τη λοίμωξη που υπέστη, σπίτι του. Γυμνάστηκε ατομικά ο Γαλανόπουλος.

Σήμερα (07/07) το πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΚ περιλάμβανε μόνο πρωϊνή προπόνηση. Όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στο χθεσινό (06/07) φιλικό παιχνίδι με την Αντβέρπ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τον Κώστα Γαλανόπουλο να γυμνάζεται ατομικά με τον Μιχάλη Κοσίδη και να μην ακολουθεί το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Αλέξανδρος Παρράς προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Το απόγευμα οι παίκτες της ομάδας θα ακολουθήσουν πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ