ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Αθανασιάδη στη Σερίφ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης
Ο Γιώργος Αθανασιάδης με τη φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Σερίφ Τιρασπόλ, καθώς ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την επισημοποίηση του δανεισμού του από την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης υπέγραψε το συμβόλαιό του με τη Σερφί Τιρασπόλ, τη φανέλα της οποίας θα φορέσει την επόμενη σεζόν ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Η έλευση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς "έσπρωξε" τον Αθανασιάδη στην πόρτα της εξόδου, με τον Παναγιώτη Τσιντώτα να είναι ο νούμερο "2" στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος τερματοφύλακας, δεσμεύεται με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας κάθισε κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης 21 φορές, έχοντας δεχθεί 32 τέρματα ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του 5 φορές. Στην ΑΕΚ ανήκει από το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο την πρώτη του σεζόν στην Ένωση δεν κατέγραψε κάποια συμμετοχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Γιώργου Αθανασιάδη στην πρωταθλήτρια Μολδαβίας, Σερίφ Τιρασπόλ, με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ