ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι έντεκα του Γιαννίκη για το ματς κόντρα στην Κηφισιά

Ο Ντάρκο Γέβτιτς της ΑΕΚ
Ο Ντάρκο Γέβτιτς της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε όλη την ενδεκάδα της ΑΕΚ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Κηφισιά σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά (20:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλει να καθαρίσει από το πρώτο ματς την πρόκριση παρά τις πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της καθώς ο Αργύρης Γιαννίκης χρησιμοποιεί έντεκα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Ρότα, Σβάρνα, Τζαβέλλα, Χατζισαφί, Σάκχοβ, Λε Ταλέκ, Γέφτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

Αναπληρωματικοί: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Λάτσι, Μήτογλου, Μιτάι, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Αραούχο, Κοσίδης.

Η ενδεκάδα της Κηφισιάς: Μιχέλης, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης, Πρίτσας, Καλλέργης, Παπασάββας, Τετέη, Γιαννιτσάνης.

Αναπληρωματικοί: Κολουβούρης, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος, Μκρτσιαν, Μανάρι, Κρητικός, Τόλιος, Τζέλη, Παπαγγελής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ