SPORTS & GOSSIP

ΑΕΚ: Οι Αραούχο και Μάνταλος διασκέδασαν στον Κιάμο

ΑΕΚ: Οι Αραούχο και Μάνταλος διασκέδασαν στον Κιάμο

Η αποστολή της ΑΕΚ επέστρεψε στη βάση της έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της στην Ολλανδία και οι Σέρχιο Αραούχο και Πέτρος Μάνταλος αξιοποίησαν το ρεπό τους διασκεδάζοντας στο κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Μετά από αρκετές ημέρες καθημερινής και επίπονης δουλειάς στην Ολλανδία όπου μπήκαν οι βάσεις για τη φετινή σεζόν, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στην Ελλάδα και ο Ματίας Αλμέιδα θέλησε να τους ανταμείψει για τη δουλειά τους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δίνοντάς τους διήμερο ρεπό.

Το γεγονός αυτό φρόντισαν να το αξιοποιήσουν δύο κιτρινόμαυροι ποδοσφαιριστές, οι Σέρχιο Αραούχο και Πέτρος Μάνταλος, που θέλησαν να βγουν έξω για να διασκεδάσουν και επέλεξαν για αυτό το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

ΑΕΚ: Οι Αραούχο και Μάνταλος διασκέδασαν στον Κιάμο

Ο γνωστός τραγουδιστής, γνωστός για τα αισθήματα αγάπης που τρέφει για την Ένωση, συνάντησε από κοντά τους δύο αρχηγούς της Ένωσης και όλοι μαζί θέλησαν να καταγράψουν τη στιγμή, μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε ο καλλιτέχνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Φωτογραφία που φρόντισε να τη διανθίσει με δύο καρδιές, μία κίτρινη και μία μαύρη, για χάρη της αγαπημένης της ομάδας αλλά και των αρχηγών της.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ