ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Τσούμπερ κλήθηκε στην εθνική Ελβετίας για τα φιλικά με Αγγλία και Κόσοβο

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ INTIME

Ο Στίβεν Τσούμπερ βρίσκεται στις κλήσεις της εθνικής Ελβετίας για τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Αγγλία και το Κόσοβο, ενώ τέσσερις ακόμα παίκτες της ΑΕΚ έχουν κληθεί από τις εθνικές ομάδες τους. Πρόκειται για τους Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία, Μάριο Μιτάι και Ζίγκα Λάτσι.

Πέντε συνολικά παίκτες της ΑΕΚ έλαβαν κλήσεις από τις εθνικές ομάδες τους και αυτοί είναι οι Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία, Μάριο Μιτάι, Ζίγκα Λάτσι και Στίβεν Τσούμπερ.

Ο Τσούμπερ επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την εθνική Ελβετίας για τους δυο φιλικούς αγώνες με Αγγλία και Κόσοβο στις 26 και 29 Μαρτίου.

Οι Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία κλήθηκαν στην εθνική ομάδα του Τρίνιντατ και Τομπάγκο για τα δυο φιλικά παιχνίδια με τα Μπαρμπέιντος και τη Γουιάνα στις 25 και 29 Μαρτίου, ενώ στις κλήσεις της εθνικής Ελπίδων της Σλοβενίας και Αλβανίας κλήθηκαν οι Ζίγκα Λάτσι και Μάριο Μιτάι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, ο Λάτσι κλήθηκε για τους δυο αγώνες με το Κόσοβο εκτός και εντός έδρας στις 25 και 29 Μαρτίου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 και ο Μιτάι για τα ματς με Τσεχία και Αγγλία.

TAGS ΑΕΚ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ