ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής

Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι
Ο Ράντοσλαβ Κουχάρσκι FOTO OLIMPIK/NURPHOTO/AFP

Ο 41χρονος Ράντοσλαβ Κουχάρσκι από την Πολωνία είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και αυτός που θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα που θα μπει στην Αγιά Σοφιά.

Στο πρόσωπο του 41χρονου (8 Σεπτεμβρίου 1980) Ράντοσλαβ Κουχάρσκι από την Πολωνία βρήκε η ΑΕΚ το νέο της τεχνικό διευθυντή σε μια κίνηση που είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι το Σάββατο (28/5) το απόγευμα όταν η Ένωση και επίσημα γνωστοποίησε πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πολωνό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Με τις αλλαγές να είναι καθημερινές και σε όλα τα επίπεδα πλέον στην Ένωση έγινε γνώστο το Σάββατο το απόγευμα και η συμφωνία με τον Πολωνό ο οποίος είναι στην Αθήνα και θα περιμένει την Κυριακή (29/5) το νέο προπονητή της ΑΕΚ για να συζητήσουν από κοντά για όλα τα θέματα που αφορούν την Ένωση.

Αυτή την περίοδο και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως σήμερα ήταν μέλος της τεχνικής επιτροπής της πολωνικής ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του πολωνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Πολωνίας. Νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Δεκέμβριο 2021 ήταν αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει επικεφαλής στο σκάουτινγκ της Λέγκια σε δύο περιόδους, επίσης ήταν μέλος του τμήματος σκάουτινγκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για έξι μήνες από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2017, ενώ στη Λέγκια στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής στην Κ17 και Κ19 έχει διατελέσει και σκαουτ και επικεφαλής της Ακαδημίας.

Την περίοδο που βρισκόταν στην Πολωνία προχώρησε και σε κάποιες αρκετά δυνατές πωλήσεις όπως του Σεμπάστιαν Σιμάνσκι στη Ντιναμό Μόσχας έναντι 6 εκατ. ευρώ, αλλά και του Ράντοσλαβ Μαγέτσκι στη Μονακό έναντι 7 εκατ. ευρώ μεταξύ άλλων.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ