ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Πινέδα αρραβωνιάστηκε και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

ΑΕΚ: Ο Πινέδα αρραβωνιάστηκε και ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΡΜΠΕΛΙΝ ΠΙΝΕΔΑ ΣΤΟ INSTAGRAM

Ο Ορμπελίν Πινέδα απέσπασε το πολυπόθητο "ναι" από την αγαπημένη του στην πρόταση γάμου που έκανε και το ζευγάρι μετράει ήδη αντίστροφα για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η περίοδος αυτή βρίσκει τον Ορμπελίν Πινέδα στην καλύτερη φάση της ζωής του, όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Και αυτό γιατί πέρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί στη χώρα μας με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι απόλυτα ευτυχισμένος στην ιδιωτική ζωή του, με τον Μεξικανό μέσο να φροντίζει να μοιραστεί τη χαρά του για τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτήν μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Πινέδα έκανε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του, Γκαμπριέλα Ρίος, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, με την σύντροφό του να αποδέχεται την πρόταση και τον ίδιο να ανεβάζει τη σχετική φωτογραφία, όπου αμφότεροι δείχνουν με καμάρι το δαχτυλίδι που της έδωσε ο παίκτης.

"Θα παντρευτούμε και σε εκκλησία", ήταν το μήνυμα του Πινέδα, με το οποίο συνόδευσε τις δύο όμορφες φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με το ζευγάρι να έχει κάνει πολιτικό γάμο και να ετοιμάζεται πλέον και για θρησκευτικό.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ