ΑΕΚ

ΑΕΚ: O μάνατζερ του Χνιντ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τυνήσιου

Ο  Νασίμ Χνιντ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την Super League
Ο Νασίμ Χνιντ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ υποστήριξε σε συνέντευξή του πως ο πελάτης του είναι δυσαρεστημένος με το χρόνο συμμετοχής του στην ΑΕΚ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού.

Ο Μόεζ Τσέμπι ήρθε να αναστατώσει την ΑΕΚ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα "ettachkila.com", με τον μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ να υποστηρίζει πως ο Τυνήσιος στόπερ δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής που του δίνει ο Μάσιμο Καρέρα και πως ο ίδιος έχει ανοίξει συζήτηση με τον Ίλια Ίβιτς, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο άμεσης αποχώρησής του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Μας προσέγγισαν δυο μεγάλες ελληνικές ομάδες την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πριν την προσέγγιση της ΑΕΚ και του τεχνικού της διευθυντή Ίλια Ίβιτς.

Δεν σας κρύβω ότι οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ έντονες ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Σφαξιέν και πως ο παίκτης έκανε οικονομικές θυσίες για να αποτελέσει μέρος του πρότζεκτ της ΑΕΚ".

Από την αρχή της σεζόν έχει παίξει σε έξι παιχνίδια εκ των οποίων τα πέντε ως βασικός. Η ομάδα του δεν έχασε ποτέ με τον ίδιο στο αρχικό σχήμα.

Το πιο ενοχλητικό για αυτόν είναι να βλέπει πως στα παιχνίδια του Europa League κάθεται διαρκώς στον πάγκο παρά τις καλές του εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Αν και έχει υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στα social media και στον δρόμο, νιώθει ενοχλημένος".

Για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει άμεσα από την ΑΕΚ, είπε: "Υπάρχουν ομάδες που δείχνουν ενδιαφέρον για αυτόν. Υπάρχει ενδιαφέρον από μια ρώσικη ομάδα, από μια ομάδα της Serie A και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του.

Η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι εμφανές πως η ομάδα του δεν τον υπολογίζει και είμαστε πρόθυμοι να βρούμε μία λύση. Αν δεν παίζει είτε πρέπει να πάει κάπου δανεικός είτε να πωληθεί.

Έχουμε μιλήσει ήδη με τον τεχνικό διευθυντή και κατανοεί πως πρέπει να βρεθεί μια λύση. Στον παίκτη αρέσει πολύ το περιβάλλον της ΑΕΚ, παίρνει διαρκώς μηνύματα στήριξης και αυτό τον αγγίζει. Είμαστε επίσης ευγνώμονες για τις προσπάθειες που έκανε για να τον φέρει στην ομάδα ο πρόεδρός της, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο Νασίμ έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το σέβεται. Δέχεται ότι υπάρχει ανταγωνισμός και πάντα θα δουλεύει σκληρά για να ανταποκριθεί σε αυτόν. Οι εμφανίσεις του μιλάνε για αυτόν και δικαιούται μια θέση στην αρχική 11άδα.

Δεν αμφισβητούμε τις τακτικές επιλογές του προπονητή αλλά για να συνεχίσει να εξελίσσεται ο παίκτης και να καλείται στην Εθνική Τυνησίας θα πρέπει να παίζει. Με βάση αυτά πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα και να βρεθεί μια λύση γρήγορα. Η φυγή του λοιπόν είναι μια πιθανότητα".

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαψεύδουν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τυνήσιου στόπερ κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Οι "κιτρινόμαυροι" θεωρούν πως ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή φοβάται πως ο πελάτης του μπορεί να χάσει τη θέση του στην εθνική ομάδα και προσπαθεί να ασκήσει με τον τρόπο του μία πίεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ