ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχτηκε "Παίκτης της χρονιάς" στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο

ΑΕΚ: Ο Λιβάι Γκαρσία αναδείχτηκε "Παίκτης της χρονιάς" στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο
INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία έλαβε μία ακόμα σημαντική επιβράβευση για την εξαιρετική παρουσία του στα γήπεδα με τη φανέλα της ΑΕΚ, καθώς πήρε το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στο Τριντιντάντ και Τομπάγκο.

Αναντίρρητα ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες που κοσμούν με την παρουσία τους τα γήπεδα της Super League, κάνοντας πράματα και θάματα με τη φανέλα της ΑΕΚ, με την εξαιρετική παρουσία του με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να επιβραβεύεται και από τους συμπατριώτες του.

Απόδειξη η καθόλα τιμητική διάκριση που έλαβε, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Τρινιντάντ και Τομπάγκο να διεξάγει διαδικτυακή ψηφοφορία και μέσω αυτής να του δίνει το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην πατρίδα του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται πως ο 25χρονος φορ της ΑΕΚ, ο οποίος έχει κάνει παιδότοπο την μεγάλη περιοχή των αντιπάλων της Ένωσης, μετράει ήδη 10 γκολ στις πρώτες 18 αγωνιστικές του πρωταθλήματος (έχει σκοράρει και μία φορά στο Κύπελλο σε 2 παρουσίες) ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει απολογισμό 8 γκολ σε 36 ματς από το 2016 μέχρι και σήμερα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ