ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ατρόμητος: Ο αναλυτής των Περιστεριωτών παραιτήθηκε για να ακολουθήσει τον Γιαννίκη στην ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης κατά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ INTIME

Κατά την ενημέρωση του Ατρομήτου, ο αναλυτής Γιάννης Αντωνόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του προκειμένου ν' αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ και να ενταχθεί στο τιμ του Αργύρη Γιαννίκη.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Αργύρη Γιαννίκη, με τον 41χρονο τεχνικό να αντικαθιστά τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Παράλληλα έγινε γνωστό και το τιμ το οποίο θα πλαισιώσει τον νέο προπονητή της Ένωσης.

Αναλυτής της ΑΕΚ θα είναι ο Γιάννης Αντωνόπουλος, ο οποίος μέχρι πρότινος βρισκόταν στον Ατρόμητο. Όπως ενημέρωσαν από την ομάδα του Περιστερίου, ο Αντωνόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή των Περιστεριωτών, Γιάννη Αγγελόπουλο, την Κυριακή (10/10), στη διάρκεια της οποίας του ανακοίνωσε την απόφαση να αποχωρήσει, αποδεχόμενος πρόταση της ΑΕΚ. Ο Ατρόμητος έκανε δεκτό το αίτημά του, γιατί "δεν κρατά κανέναν παρά τη θέλησή του" και του ευχήθηκε καλή τύχη.

Το τιμ του Γιαννίκη

Πρώτος βοηθός του Γιαννίκη θα είναι ο Ιταλογερμανός Τζίνο Λετιέρι, ο οποίος είχε διατελέσει πρώτος προπονητής σε ομάδες της Γερμανίας. Στο ρόλο του γυμναστή επιστρέφει ο Παναγιώτης Βούλγαρης, ενώ παραμένει στο ίδιο πόστο ο Κώστας Παρούσης.

Στο επιτελείο του νέου τεχνικού της ΑΕΚ θα παραμείνουν ο Νίκος Παναγιωτάρας, αλλά και ο Μιχαηλίδης στη θέση των τερματοφυλάκων. Εκτός από τον Γιάννη Αντωνόπουλο, ο Αργύρης Γιαννίκης θα φέρει δικό του αναλυτή για το σκάουτινγκ των αντιπάλων.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ