ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μπήκε στο ραντάρ της εθνικής ομάδας του Μεξικού, σύμφωνα με το ESPN

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα μπήκε στο ραντάρ της εθνικής ομάδας του Μεξικού, σύμφωνα με το ESPN
INTIME

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού αναζητεί το διάδοχο του Τάτα Μαρτίνο μετά την αποτυχία της "Ελ Τρι" στο Μουντιάλ και σύμφωνα με το ESPN ο Ματίας Αλμέιδα είναι ένας προπονητής που αρέσει στους ανθρώπους της εθνικής ομάδας της χώρας.

Οι φίλαθλοι του Μεξικού είχαν εδώ και δεκαετίες τον καημό πως δεν έβλεπαν την ομάδα τους να παίζει "πέμπτο ματς" σε ένα Μουντιάλ, όμως στα γήπεδα του Κατάρ, αντιλήφθησαν πως υπάρχουν και χειρότερα. Έτσι, μετά από επτά διαδοχικές προκρίσεις στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ισάριθμες αποτυχίες να περάσουν στα προημιτελικά, βίωσαν έναν ακόμα πιο επώδυνο αποκλεισμού, αφού δεν πέρασαν τη φάση των ομίλων παίρνοντας την 3η θέση πίσω από Αργεντινή και Πολωνία.

Το γεγονός αυτό έφερε το τέλος της συνεργασίας των σομπρέρος με τον Χεράρδο Μαρτίνο, που φορτώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης και πλέον η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αναζητεί τον αντικαταστάτη του Αργεντίνου, με τις ματιές των αρμοδίων να πέφτουν και προς την... Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αιτία δεν είναι άλλη από την παρουσία του Ματίας Αλμέιδα στη χώρα μας, με το ESPN να αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως η πετυχημένη παρουσία του Αλμέιδα με την μεξικανική Τσίβας τού έχει δώσει αρκετούς πόντους εκτίμησης από το φίλαθλο κοινό της χώρας, με αποτέλεσμα να συζητιέται στους κύκλους της ομοσπονδίας.

"Δεν θα ήταν παράλογο να γίνει ο νέος προπονητής του Μεξικού", αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, πέρα από τον Αλμέιδα, ακούγεται και το όνομα του προπονητή της Τολούκα, Ιγκνάθιο Αμπρίθ, ως υποψήφιου νέου προπονητή του Μεξικού.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο είναι μόνο σκέψεις και ενδεχομένως να συνιστούν ενδιαφέρον σε φιλολογικό επίπεδο, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν καταλήξουν οι άνθρωποι της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας για το πού θα κινηθούν όσον αφορά στο νέο προπονητή, που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας με χρονικό ορίζοντα το 2026 που είναι συνδιοργανωτές του Μουντιάλ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΞΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ