ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα σχέδια του Καρέρα ενόψει Μπράγκα

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράγκα εκτός έδρας για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι. Όλα δείχνουν σύστημα 3-5-2 για την Ένωση.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Europa League. Η Ένωση φιλοξενείται από την Μπράγκα στο Municipal Stadium για την πρώτη αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον σημαντικό αυτό αγώνα και όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο με σύστημα 3-5-2. Σίγουρα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τσιντώντας ενώ σε θέση χαφ-μπακ θα κινούνται οι Βασιλαντωνόπουλος και Λόπες δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Ο Ινσούα προπονήθηκε μεν την Τετάρτη (21/10) κανονικά, ωστόσο είναι εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Ως εκ τούτου κρίνεται ανέτοιμος από τον Μάσιμο Καρέρα, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι και γι' αυτό τον λόγο ο 31χρονος Πορτογάλος κερδίζει πόντους απέναντι του.

Η τριάδα στην άμυνα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Σβάρνα και Νεντελτσεάρου, ενώ παίζεται ακόμη μία θέση που μένει να αποφασιστεί από τον τεχνικό της Ένωσης. Συγκεκριμένα, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νασίμ Χνιντ.

Στην μεσαία γραμμή οι θέσεις φαίνεται να είναι κλειδωμένες. Ο Σάκχοβ θα βρίσκεται στον άξονα με τον Κρίστιτσιτς στο πλευρό του, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος θα κινείται πιο μπροστά τους πίσω από την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Τέλος, ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΚ έχει δοκιμάσει πράγματα και για το δίδυμο που θα αποτελεί την αιχμή του "δόρατος" στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπράγκα. Ο Καρέρα δοκίμαζε, λοιπόν, στην κορυφή τον Νέλσον Ολιβέιρα, μαζί με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, όμως τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Μάρκο Λιβάγια και Μουαμέρ Τάνκοβιτς, κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί.

TAGS ΑΕΚ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ