ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ινσούα η αποστολή για Μπράγκα

Ο Εμάνουελ Ινσούα σε φάση από το ματς ΑΕΚ - Βόλφσμπουργκ
Ο Εμάνουελ Ινσούα EUROKINISSI

Ο Εμανουέλ Ινσούα μετέχει στην αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/10) στην Πορτογαλία για το ματς με την Μπράγκα. Στους 23 και ο Μάνταλος, εκτός και πάλι οι Μπακάκης, Σιμόες, Λιβάι Γκαρσία.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ελλάδα ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/10) με την Μπράγκα στο Europa League ολοκληρώθηκε και εν συνεχεία ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί για την Πορτογαλία.

Ο Ιταλός δεν έχει στη διάθεση του τους Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Μιχάλη Μπακάκη και Γιάννη Σαρδέλη οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, αλλά και τον Αντρέ Σιμόες που έκανε θεραπεία.

Επίσης εκτός είναι και ο Αλμπάνης που τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο. Ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για την Πορτογαλία, εν όψει του αγώνα με την Μπράγκα (22/10 – 22.00) για την 1η αγωνιστική της φάσεις των ομίλων του UEFA Europa League 2020-21.

Στην αποστολή επιστρέφει ο Ινσούα που ήταν εκτός λόγω τραυματισμού στο ματς με τον ΠΑΟΚ αλλά και ο Μάνταλος που ήταν τιμωρημένος. Ο Ιταλός έχει στη διάθεση του 23 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάχοβ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ