ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέτρα σε τρεις άξονες για την OPAP Arena

"OPAP ARENA" /   DRONE
"OPAP ARENA" / DRONE EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη φορά στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ είχε και τα προβλήματά της. Φίλοι της ομάδας ταλαιπωρήθηκαν και η ΠΑΕ παίρνει μέτρα ενόψει του επόμενο εντός έδρας αγώνα.

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα, στην ΠΑΕ ΑΕΚ ασχολούνται με όσα πρέπει να γίνουν για να μην επαναληφθούν γεγονότα ενοχλητικά στην OPAP Arena, όπως η είσοδος αρκετών οπαδών δίχως να έχουν εισιτήρια που βρέθηκαν να έχουν θέσεις ανθρώπων που είχαν πληρώσει ή είναι κάτοχοι διαρκείας.

Στην ΠΑΕ έχουν απόλυτα ξεκάθαρη εικόνα για όλα και για το τι έγινε σε κάθε θύρα ξεχωριστά στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό, που ήταν η πρώτη στο νέο γήπεδο και έχουν επικεντρωθεί στα εξής ενόψει του παιχνιδιού κόντρα στον Ατρόμητο, τη μεθεπόμενη αγωνιστική.

  1. Στη βελτίωση του ελέγχου στις εισόδους από τεχνικής πλευράς. Δηλαδή σε ό,τι έχει να κάνει μόνο με την λειτουργία των τουρνικέ.
  2. Στην πολύ σημαντική ενίσχυση της φύλαξης στις εισόδους.
  3. Τρίτον, στην προσπάθεια να κοπεί κάθε δυνατότητα πρόσβασης από τα πέταλα στις άλλες θύρες, από τους χώρους πίσω από τις κερκίδες.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως στην ΑΕΚ μετά την βαριά τιμωρία τους με 33.000 ευρώ για όσα έγιναν στο ματς με τον Ιωνικό είναι σε κατάσταση alert καθώς η Ένωση βάσει άρθρων είχε κληθεί και για ποινή που προέβλεπε "κεκλεισμένων των θυρών" παιχνίδια. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οποιαδήποτε διακοπή αγώνα λόγω καπνογόνων μπορεί να προκαλέσει αποκλεισμό έδρας μέχρι και δύο αγωνιστικές.

Και η διακοπή αγώνα έχει να κάνει με τον εκάστοτε διαιτητή και την απόφαση που θα πάρει ενώ όπως και στο ματς με τον Ιωνικό θα πρέπει να σημειώσουμε πως το αν υπάρχει επαρκής ορατότητα ώστε να παίζεται το ματς δεν έχει να κάνει με όσα βλέπει ο κόσμος αλλά και ακόμα και μετά από αίτημα του διαιτητή VAR. Καθώς η ορατότητα για τις ανάγκες του VAR είναι τελείως διαφορετική υπόθεση.

Οπότε στο ματς με τον Ατρόμητο αλλά και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να είναι προσεχτικοί για να μην προκαλέσουν τιμωρία της έδρας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ