ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Στην τελική ευθεία του Γιόνσον

Ο Γενς Γένσον με τη φανέλα της Κάντιθ
Ο Γενς Γένσον με τη φανέλα της Κάντιθ DAX IMAGES/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Γενς Γιόνσον, καθώς οι διοικούντες την ΑΕΚ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Γενς Γιόνσον βρίσκεται η ΑΕΚ. Οι διοικούντες την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ έχουν λάβει θετικά μηνύματα από τον 29χρονο Δανό χαφ και φαίνεται πλέον πως, αν δεν αλλάξει κάτι σημαντικά, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ουσιαστικά, υπάρχει μία εκκρεμότητα, η οποία πρέπει να διευθετηθεί προκειμένου να "κλειδώσει" το deal. Το SPORT24 είχε αποκαλύψει την εξαιρετική πρόταση της Ένωσης στον Γιόνσον, η οποία ήταν κι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο έμπειρος μέσος. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ προσφέρει ένα συμβόλαιο το οποίο αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τέτοιο συμβόλαιο αυτή την περίοδο στην ομάδα έχει μόνον ο Ελβετός Στίβεν Τσούμπερ, ενώ κοντά σε αυτά τα χρήματα (900.000 ευρώ) έχει λαμβάνειν ετησίως ο Αργεντινός Σέρχιο Αραούχο.

Ο Γιόνσον έμεινε ελεύθερος από την ισπανική Κάντιθ, κλείνοντας έναν κύκλο διετίας. Καλύπτει κυρίως τη θέση "6" και πέρυσι έκανε 22 εμφανίσεις στη La Liga, με 60 λεπτά συμμετοχής ανά ματς, μοιράζοντας 1 τελική πάσα.

Είχε αρχίσει την καριέρα του στην Άαρχους κι από εκεί έφυγε για την Κόνιασπορ το 2016, κατακτώντας στην πορεία κύπελλο και σούπερ καπ. Σε τέσσερις σεζόν ξεπέρασε τον τριψήφιο αριθμό συμμετοχών (119), σκοράροντας 6 φορές.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ