ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OUT /   -  ( )
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OUT / - ( ) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Σταύρου Πήλιου ο οποίος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Ως παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να λογίζεται από εδώ και στο εξής ο 23χρονος αριστερός μπακ Σταύρος Πήλιος καθώς η Ένωση ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής το προηγούμενο διάστημα ήταν κοντά στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ να καταφέρνει να παίρνει εν τέλει τον Σταύρο Πήλιο μετά από εισήγηση του Αλμέιδα ενώ θα εντάξει στο δυναμικό της και τον αδερφό του, Αλέξιο, ο οποίος παίζει ως δεξιός μπακ και προορίζεται για τη Β' ομάδα ή για δανεισμό στον ΠΑΣ.

Ο Πήλιος ο οποίος έχει γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2000 αγωνίζεται από τη σεζόν 2018-19 έως σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα με διάλειμμα έξι μηνών και συγκεκριμένα το διάστημα 2021-22 που είχε παραχωρηθεί στον Ηρακλή και στη Β' Εθνική όπου είχε καταγράψει 31 συμμετοχές με 2 γκολ.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων συνολικά έχει 36 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ένα γκολ σε Super League και Super League 2.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ