ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Οι Γάλλοι επαναφέρουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Νταμιέν Ντα Σίλβα

Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα σε μονομαχία με τον Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Νταμιέν Ντα Σίλβα σε μονομαχία με τον Κιλιάν Εμπαπέ @ 2019 DAVID VINCENT / AP IMAGES

Ένα παλιό όνομα επαναφέρει στο προσκήνιο για λογαριασμό της ΑΕΚ η γαλλική εφημερίδα L' Equipe, καθώς σε σημερινό δημοσίευμά της γράφει ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για τον 34χρονο στόπερ της Λιόν, Νταμιέν Ντα Σίλβα.

Το περσινό καλοκαίρι η ΑΕΚ βολιδοσκόπησε αρκετά την περίπτωση του 33χρονου (τότε) στόπερ, Νταμιέν Ντα Σίλβα, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρεν, ωστόσο τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λιόν, υπογράφοντας συμβόλαιο διετούς διάρκειας (ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2023).

Την περσινή σεζόν, έπαιξε μόλις 20 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Πίτερ Μπος να είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι. Η L'Equipe σε σημερινό δημοσίευμά της αναφέρει ότι η Ένωση εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, δίχως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει εισηγηθεί (και) την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα πλαισιώσει τον Βίντα και θα ανεβάσει το επίπεδο της γραμμής άμυνας της Ένωσης.

Για τον παίκτη εκδήλωσε ενδιαφέρον η Κλερμόντ, ομάδα της Ligue 1, ωστόσο Γαλλοπορτογάλος στόπερ δεν φαίνεται "ψημένος" με την προοπτική να αγωνιστεί εκεί. Για τον Ντα Σίλβα είχε ενδιαφερθεί και η Μετς (ομάδα της δεύτερης κατηγορίας), δίχως όμως αποτέλεσμα.

Πριν από τη Λιόν, ο Ντα Σιλβα είχε αγωνιστεί για μια γεμάτη τριετία στη Ρεν, με την οποία έπαιξε συνολικά 118 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό οκτώ γκολ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ