ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Φουλάρει για δύο στόπερ και φορ, τα δεδομένα για Αλμπάνη και Τσιντώτα

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΣ
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στον ΠΑΣ INTIME

Η ΑΕΚ έχει στρέψει πλήρως την προσοχή της στην απόκτηση των κεντρικών αμυντικών, ωστόσο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποκτηθούν πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στην Ολλανδία. Ψάχνεται και για φορ η Ένωση, τα δεδομένα για Αλμπάνη και Τσιντώτα.

Στην ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς, ωστόσο τρέχουν παράλληλα και την ενίσχυση της ομάδας, κυρίως στο κέντρο της άμυνάς της.

Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχουν ρίξει το βάρος σε αυτό το κομμάτι τις τελευταίες ημέρες, μιας και η εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα είναι για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι θα προορίζονται βασικοί.

Φυσικά υπάρχει η ανησυχία αν η Ένωση θα καταφέρει να έχει τους παίκτες πριν από τις 12 Ιουλίου, όταν η Ένωση θα μεταβεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ωστόσο στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αποκτηθούν εγκαίρως, αν και δεν εχουν κάτι που θα αποκτηθεί άμεσα.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΚ θέλει και την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Σέρχιο Αραούχο. Υπάρχουν στα ραντάρ της Ένωσης κάποιες περιπτώσεις και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποκτηθεί και ο επιθετικός πριν από τις 12 Ιουλίου, αλλά σίγουρα αυτό που "καίει" αυτή τη στιγμή είναι των στόπερ.

Από εκεί και πέρα η Ένωση είναι σε κινητικότητα για τον Τάνκοβιτς, προκειμένου να μείνει ελεύθερος. Ο Χρήστος Αλμπάνης προς ώρας υπολογίζεται και έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με την ΑΕΚ. Ο Τσιντώντας δεν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία, μιας και ανήκει στο γκρουπ των Βράνιες, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ, Μπακάκη και Ανσαριφάρντ που έχουν εξασφαλίσει επιπλέον άδεια.

Ο Αλμέιδα είχε προαναγγείλει στη συνέντευξη Τύπου ότι θα πάρει μαζί του οκτώ ποδοσφαιριστές, που πέρυσι ήταν βασικά μέλη της δεύτερης ομάδας. Πρόκειται για τους Ραντόνια, Κοσίδη, Κορνέζο, Μιτάι, Λάτσι, Μουστακόπουλο, Γιούση, Θεοχάρη, οι οποίοι ήδη έχουν ενσωματωθεί στην κιτρινόμαυρη αποστολή.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ