ΑΕΚ

ΑΕΚ, μεταγραφές: Επιμένει η Μπορντό για τον Μισελέν, για συμφωνία μιλάει η Equipe

Ο Κλεμάν Μισελέν
Ο Κλεμάν Μισελέν EUROKINISSI SPORTS

Η Equipe με δημοσίευμα της την Τρίτη (16/8) κάνει λόγο για οριστική συμφωνία της Μπορντό με την ΑΕΚ για το δανεισμό του Μισελέν ενώ τονίζει πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Γαλλία. Άγνοια δηλώνει η Ένωση που τονίζει πως ήταν στην πρωίνη προπόνηση της ομάδας. Ποια τα δεδομένα με Μοντέρο που έχει προταθεί στον δικέφαλο.

Η Μπορντό δεδομένα θέλει τον Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Ένωση για να τον κάνει δικό της. Από εκεί και πέρα όμως την Τρίτη (16/8) το απόγευμα είχαμε ένα αλαλούμ αναφορικά με την οριστικοποίηση της μεταγραφής ή μη του δεξιού οπισθοφύλακα στο σύλλογο της Γαλλίας.

Αυτό γιατί η Equipe σε δημοσίευμα της ανέφερε πως επήλθε συμφωνία για το δανεισμό του Μισελέν για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς 2 εκατ. ευρώ και τόνιζε πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Γαλλία για να περάσει από εξετάσεις και να ανακοινωθεί από τη Μπορντό.

Την ίδια ώρα όμως στην ΑΕΚ δήλωναν άγνοια, πως δεν υπάρχει συμφωνία και πως ο παίκτης την Τρίτη το πρωί βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας. Μένει να δούμε την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης τις επόμενες ώρες.

Προτάθηκε ο Μοντέρο, τα δεδομένα για τον Ισπανό στόπερ

Παράλληλα η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Μοντέρο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας με τον Ισπανό να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που της έχει προταθεί, χωρίς να είναι η μοναδική περίπτωση που έχει στα υπόψιν της. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Μπεσίκτας και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Τη φετινή σεζόν φαίνεται να έχασε τη θέση βασικού στην ομάδα (στους πρώτους δύο αγώνες έχει μια συμμετοχή προερχόμενος από τον πάγκο) και γι' αυτό ψάχνει για να βρει ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής. Έτσι είναι πολύ πιθανό να επανασυνδεθεί με τον Ντομαγκόι Βίντα, με τον οποίο έπαιζε μαζί στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης την περσινή σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνεται για την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και ένας από τους ποδοσφαιριστές που "βλέπει" είναι ο 23χρονος Ισπανός στόπερ. Στην Τουρκία ανέφεραν ότι η πιθανότερη φόρμουλα συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι δανεισμός με οψιόν αγοράς.

Ο Μοντέρο πέρασε από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ με την πρώτη ομάδα των ροχιμπλάνος αγωνίστηκε συνολικά 14 φορές με την πρώτη ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι παραχωρήθηκε στην Μπεσίκτας για 750 χιλιάδες ευρώ, διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης 50%.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ