ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Αυτό είναι το deal με Σιντιμπέ

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ
Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ INTIME SPORTS

Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ και το SPORT24 παρουσιάζει το συμβόλαιο του Γάλλου δεξιού μπακ με την Ένωση.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το "μπαμ" με την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος δεξιός μπακ, εν ενεργεία πρωταθλητής κόσμου, ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ματίας Αλμέιδα προσθέτει στη φαρέτρα του έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο ως μπακ-χαφ όσο κι ως στόπερ σε άμυνα των τριών. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει σε διαφορετικές θέσεις και να αποτελέσει ένα έξτρα "όπλο" για τον Αργεντινό τεχνικό.

To "καθαρό" ποσό και τα υψηλά μπόνους

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Σιντιμπέ θα αμείβεται με 650.000 ευρώ ετησίως, ενώ στη συμφωνία υπάρχουν πολλά και σημαντικά μπόνους επίτευξης στόχων. Για παράδειγμα, αν η ΑΕΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο έμπειρος αμυντικός θα "καρπωθεί" άλλες 150.000 ευρώ.

Αντίστοιχα μπόνους υπάρχουν τόσο για την κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, του Europa League και του Conference League Με βάση τη συμφωνία των δύο πλευρών, ο Σιντιμπέ μπορεί να φτάσει -μαζί με τα μπόνους- να λάβει έως και 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πρόκειται, προφανώς, για ένα εξαιρετικό deal για την Ένωση, η οποία ενισχύεται σημαντικά στη αμυντική γραμμή τόσο με τον Σιντιμπέ όσο και (στην αρχή του καλοκαιριού) με τον Ντομαγκόι Βίντα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ