ΑΕΚ

ΑΕΚ: Μέχρι την Δευτέρα ο Αλμέιδα στην Αθήνα, τα δεδομένα για δανεικούς και β' ομάδα

Ο Ματίας Αλμέιδα στην OPAP Arena
Ο Ματίας Αλμέιδα στην OPAP Arena INTIME SPORTS

Το αργότερο μέχρι την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ θα αρχίσουν οι επαφές με παίκτες για την διαμόρφωση του ρόστερ. Στην Ολλανδία η προετοιμασία.

Η φετινή σεζόν της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και η Ένωση έχει πλέον στραμμένη την προσοχή της στην επόμενη χρονιά. Η αρχή θα γίνει με την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα στην Αθήνα. Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ αναμένεται να φτάσει με την οικογένειά του στην Ελλάδα την Κυριακή ή το αργότερο την Δευτέρα.

Ακολούθως θα πιάσει δουλειά ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Στη διάρκεια της παρουσίας του θα ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες από το νυν ρόστερ. Παράλληλα θα γίνει οριστικοποίηση της συμμετοχής των παικτών, οι οποίοι επιστρέφουν από δανεισμό, όπως είναι ο Αθανασιάδης, ο Μπότος και ο Αλμπάνης. Ο Αλμέιδα θα τους αξιολογήσει ανάλογα με την παρουσία τους στις ομάδες.

Ο Αργεντινός προπονητής θα κοιτάξει επίσης ποιοι παίκτες από τη β' ομάδα έχουν ξεχωρίσει. Ανάλογα με τις ανάγκες του ρόστερ θα επιλεγούν οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.

Στην Ολλανδία η προετοιμασία

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με τεστ και εργομετρικά είναι προγραμματισμένη για τις 6 Ιουλίου, εξαιτίας των διεθνών που έχουν υποχρεώσεις έως τις 15 Ιουνίου.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Ολλανδία και βάση του υφισταμένου προγράμματος η ΑΕΚ θα αναχωρήσει στις 12 Ιουλίου. Στο προπονητικό κέντρο η αποστολή της Ένωσης θα παραμείνει 17 μέρες, μέχρι και την επιστροφή της στη Αθήνα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ