OPAP ARENA

ΑΕΚ: Με την επιμέλεια του Γιώργου Λιάνη τα κείμενα των εγκαινίων της OPAP Arena

ΑΕΚ: Με την επιμέλεια του Γιώργου Λιάνη τα κείμενα των εγκαινίων της OPAP Arena
INTIME

Η ιστορική βραδιά της ΑΕΚ με την μεγαλοπρεπή είσοδο στο νέο ποδοσφαιρικό σπίτι της θα έχει και την υπογραφή του Γιώργου Λιάνη, ο οποίος επιμελήθηκε τα κείμενα για τα εγκαίνια της OPAP Arena.

Τα εγκαίνια της OPAP Arena είναι με διαφορά το γεγονός της χρονιάς για την ΑΕΚ, μιας που το όνειρο δύο δεκαετιών να επιστρέψει σπίτι της είναι μία ανάσα από την ενσάρκωσή του, με όλο τον κόσμο της Ένωσης να κινείται στους ρυθμούς του νέου γηπέδου.

Η είσοδος σε αυτό θα γίνει με κάθε επισημότητα την Παρασκευή (30/09), σε ένα γεγονός που έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Γιώργος Λιάνης. Ο δημοσιογράφος αλλά και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού συνδέεται με φιλία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και στο πλαίσιο αυτής, δέχτηκε να επιμεληθεί κείμενα που θα διαβαστούν στο πλαίσιο μίας ιστορικής βραδιάς που θα βιώσει σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Σημειώνεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιμελείται κάποιας εκδήλωσης αφού είχε βάλει την υπογραφή του και στην πρόσφατη έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βακιρτζή στο Μετρό Συντάγματος, για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

TAGS OPAP ARENA ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ