ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με σκυλάκια για υιοθεσία στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων

Οι παίκτες της ΑΕΚ με σκυλάκια αγκαλιά πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο | 17 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της ΑΕΚ με σκυλάκια αγκαλιά πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο | 17 Οκτωβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Οκτώ ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του ΟΑΚΑ πριν το ματς με τον Ατρόμητο με σκυλάκια υιοθεσίας στο πλαίσιο δράσης της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την προώθηση υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κορυφώνει τη δράση της με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την προώθηση της υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων. Στο πλαίσιο αυτό πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, αυτή την Κυριακή 17 Οκτωβρίου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του ματς κρατώντας στην αγκαλιά τους από ένα κουταβάκι προς υιοθεσία.

Πρόκειται για τα οχτώ υπέροχα κουτάβια, τα οποία σε όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας συστήθηκαν και εξακολουθούν να συστήνονται στο κοινό μέσα από τα social media της ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε συνεργασία με τον αστικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό «Τα φαντάσματα του Ασπροπύργου» συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην υιοθεσία αυτών των οκτώ αρσενικών κουταβιών!

Η ολοκλήρωση αυτής της δράσης θα πρέπει να συνδυαστεί με την εύρεση του νέου κατάλληλου περιβάλλοντος για τους οχτώ αδέσποτους φίλους μας! Απευθυνθείτε άμεσα στη σελίδας του οργανισμού στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες και για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Σημαντικοί αρωγοί σε αυτή την καμπάνια της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν από πρώτη στιγμή η εταιρεία PERFECT PET και η σειρά διατροφής ADVANCE, οι οποίες αποτελούν Επίσημους Χορηγούς της ενέργειας και θα στηρίξουν με δωρεάν προϊόντα (τροφές, αξεσουάρ και αναλώσιμα πρώτης ανάγκης) όλους όσους θα υιοθετήσουν τα σκυλάκια! Σημαντική είναι, επίσης, και συμβολή του καταστήματος PETSHOPAKI.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ