ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Σάκχοβ και Βασιλαντωνόπουλο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Εβγέν Σάχοβ με τη φανέλα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με αντίπαλο την πρώην του ομάδα, ΠΑΟΚ
Ο Εβγέν Σάχοβ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό (28/02, 19.30, NS1, Sport24) στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Σάκχοβ και Βασιλαντωνόπουλος.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/02) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα η οποία ήταν και η τελευταία πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (28/02, 19.30, Novasports1, Sport24)

Οι Νέλσον Ολιβέιρα, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλης Μπακάκης, Άνελ Σαμπανάτζοβιτς, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ ο Αντρέ Σιμόες έκανε θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται ο Σάκχοφ ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του, αλλά κια ο Βασιλαντωνόπουλος.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ