ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με ροζ καρδέλα από το "Άλμα Ζωής" οι προπονητικές εμφανίσεις των παικτών για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού

Η φανέλα της ΑΕΚ με τη ροζ καρδέλα για τον καρκίνο του μαστού
Η φανέλα της ΑΕΚ με τη ροζ καρδέλα για τον καρκίνο του μαστού PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / ΠΑΕ ΑΕΚ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα φοράνε μια ροζ κορδέλα από το "Άλμα ζωής" στις προπονητικές τους εμφανίσεις μέχρι το τέλος του μήνα Οκτωβρίου, η οποία είναι αφιερωμένη στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού.

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχωράει η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα φορούν στις προπονητικές τους εμφανίσεις τους για όλο τον Οκτώβριο μια ροζ κορδέλα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Άλμα Ζωής", τον Πανελλήνιο Σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού, ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα κατά της αρρώστιας.

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δραστηριοποιείται σε αυτό το θέμα, καθώς τον Σεπτέμβριο είχε κάνει κάλεσμα για το διαδικτυακό "Greece race for the cure".

Δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, Παναγιώτης Τσιντώτας και Στράτος Σβάρνας, στέλνουν το δικό τους μήνυμα προς όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Μάλιστα σε όλες τις αναρτήσεις που έχουν να κάνουν για την αναμέτρηση με τον Βόλο, θα υπάρχει η ροζ κορδέλα σε κάθε post, ενώ τη Δευτέρα που είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου του μαστού θα ανακοινωθούν και άλλες παρόμοιες δράσεις από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ