ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μάνταλο η ενδεκάδα της Ένωσης κόντρα στον Βόλο

Ο Πέτρος Μάνταλος στην αναμέτρηση με τη Βέλεζ
Ο Πέτρος Μάνταλος στην αναμέτρηση με τη Βέλεζ PHOTO CREDITS: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten (24/10, 16:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Βασικός ο Πέτρος Μάνταλος για την Ένωση.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten (24/10, 16:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με την Ένωση να γνωστοποιεί τους έντεκα ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο Πέτρος Μάνταλος ξεκινάει βασικός, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ήταν κρυωμένος τις τελευταίες δύο ημέρες.

Βασικοί έμειναν και οι δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν εκπλήξεις από τον Αργύρη Γιαννίκη στο πρώτο του παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δηλαδή οι Σίμος Μήτογλου και Λάζαρος Ρότα. Ο Μάνταλος τοποθετήθηκε σε θέση "10", πίσω από τον σέντερ φορ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος αντικαθιστά τον Αραούχο, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Μισλέν, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκοχοφ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Τάνκοβιτς

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν, Πουρίτα, Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν, Φερνάντες, Φαν Βερτ, Μπαρτόλο

Ανπληρωματικοί για τον Γκιγιέρμο Αμπασκάλ: Παπαδόπουλος, Ρινέρ, Κούζντρα, Βοϊτκόβσκι, Γκουλέν, Μπάρος, Νίνης, Ροσέρο, Τερεζίου.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ