ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Λιβάι Γκαρσία, αλλά χωρίς Τσούμπερ η ενδεκάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο
Ο Λιβάι Γκαρσία στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24). Με Λιβάι Γκαρσία και χωρίς Τσούμπερ η ενδεκάδα της Ένωσης.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (05/12, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο ντέρμπι της δωδέκατης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με την Ένωση να ανακοινώνει την ενδεκάδα που επέλεξε ο Αργύρης Γιαννίκης για το αθηναϊκό ντέρμπι.

Ο Αργύρης Γιαννίκης παρατάσσει την Ένωση με τον Λιβάι Γκαρσία στο δεξί άκρο της επίθεσης και τον Νόρντιν Άμραμπατ στα αριστερά, αφήνοντας εκτός τον Τσούμπερ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνκσι, Σιμόες, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία, Άμραμπατ, Αραούχο.

Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Ρότα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Μη χάσετε στις 21:30 τη Game Night για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και τη δράση της 12ης αγωνιστικής.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ