ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Γέφτιτς στο "10" η ενδεκάδα της Ένωσης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντάρκο Γέφτιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Ντάρκο Γέφτιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Δείτε τις επιλογές του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το οποίο αρχίζει σε λίγη ώρα26/09, 20:30 NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24). Με 4-2-3-1 και Γέφτιτς στο "10" οι επιλογές του Σέρβου τεχνικού.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στην Τούμπα σε λίγη ώρα (26/09, 20:30 NOVA SPORTS Prime και Live SPORT24) για την τέταρτη αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρατάσσει την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας τον Γέφτιτς στο "10".

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος τεχνικός δεν προχώρησε σε κάποια έκπληξη, χρησιμοποιώντας σχεδόν την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τη Λαμία. Μόνη αλλαγή ο Λιβάι Γκαρσία στο δεξία άκρο της επίθεσης, αντί του τραυματία Νορντίν Άμραμπατ.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισλέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Τσούμπερ, Λιβάι, Γέφτιτς, Αραούχο

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Game Νight στην οποία οι Παντελής Βλαχόπουλος, Θέμης Καίσαρης και Τσάρλυ σχολιάζουν live την εξέλιξη του ντέρμπι της Τούμπας:

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ