ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Ελίασον η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ο Νίκλας Ελίασον
Ο Νίκλας Ελίασον INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα πήρε μαζί του τον Νίκλας Ελίασον για την αναμέτρηση με τον Άρη στην OPAP Arena (29/01, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Άρη στην OPAP Arena (29/01, 19:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League και μετά το πέρας της σημερινής (28/01) ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Νίκλας Ελίασον επέστρεψε για πρώτη φορά σε αποστολή των κιτρινόμαυρων μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για τον πρώτο γύρο.

Κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Λιβάι Γκαρσία που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και προπονούνταν κανονικά από την Πέμπτη, όπως και ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Πάολο Φερνάντες και Μιλάντ Μοχαμάντι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ