ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Αραούχο και Στάνκοβιτς η αποστολή κόντρα στον Βόλο

Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει  γκολ κόντρα στη Λαμία
Ο Σέρχιο Αραούχο πανηγυρίζει INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Βόλο, τους Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι οποίοι ήταν αμφίβολη. Εντός αποστολής ο Τάνκοβιτς, εκτός οι Μπακάκης και Σβάρνας

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον Βόλο (24/10, 16:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) στο Πανθεσσαλικό για την έβδομη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Αργύρη Γιαννίκη, να ανακοινώνει τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στη Μαγνησία.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αραούχο και Στάνκοβιτς, των οποίων η παρουσία ήταν αμφίβολη, ενώ εντός αυτής βρίσκεται και ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν και σε αυτό το παιχνίδι οι Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος έλειπε δικαιολογημένα από την προπόνηση, μιας και η σύντροφός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και ο Στράτος Σβάρνας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ