ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με 4-3-3 και Τσούμπερ στο κέντρο η ενδεκάδα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Στίβεν Τσούμπερ στον αγώνα με τον Ιωνικό
Ο Στίβεν Τσούμπερ στον αγώνα με τον Ιωνικό PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Δείτε τις επιλογές που έκανε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την ΑΕΚ (19/09, 18:15, COSMOTE Sport 2 και LIVE Sport24) στο Ηράκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ σε λίγη ώρα (19/09, 18:15, COSMOTE Sport 2 και LIVE Sport24) στο Γεντί Κουλέ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς παρατάσσει την Ένωση σε σχηματισμό 4-3-3, το οποίο μπορεί εύκολα να μετατρέψει σε 4-1-4-1, βάζοντας τον Τσούμπερ στο πλάι των Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι στη μεσαία γραμμή.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Αμραμπάτ θα παίξει στα αριστερά, ο Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και ο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισλέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Τσούμπερ, Αμραμπάτ, Γκαρσία, Αραούχο

Με Λάμπρου η ενδεκάδα του ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας παρατάσσει τον ΟΦΗ σε σχηματισμό 4-3-3. Ο Λάζαρος Λάμπρου αγωνίζεται για πρώτη φορά ως βασικός, με τον Νιόπλια να τον τοποθετεί στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Και η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Επασί, Κοροβέσης, Πασαλίδης, Διαμάντης, Βούρος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγκος, Νέιρα, Καμάου, Λάμπρου, Καστάνιος

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ