ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με 4-2-3-1 και Ολιβέιρα κορυφή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Ο Νέλσον Ολιβέιρα πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Δείτε την 11άδα που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Σύστημα 4-2-3-1 με Ολιβέιρα στην κορυφή και τους Αλμπάνη - Μάνταλο βασικούς η Ένωση.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:30, Novasports 1HD, SPORT 24) για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγο πριν απ' τη σέντρα της αναμέτρησης, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε γνωστό τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Ο Τσιντώτας θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, με τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα στο κέντρο της άμυνας. Ο Βασιλαντωνόπουλος και ο Λόπες θα είναι στα μπακ.

Ο Γαλανόπουλος με τον Σιμάνσκι θα κινούνται στον άξονα και μπροστά τους θα έχουν τον Μάνταλο. Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Αλμπάνης έχουν τοποθετηθεί στα δεξιά και τα αριστερά της επίθεσης αντίστοιχα, ενώ ο Ολιβέιρα θα είναι στην κορυφή.

Αναλυτικά η 11άδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Βασιλαντωνόπουλος, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

Στον πάγκο: Χατζηεμμανουήλ, Αθανασιάδης, Νεντελτσιάρου, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Ανσαριφάρντ, Κωσίδης, Μαχαίρας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ