ΑΕΚ

Μαχαίρας: "Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να παίζω βασικός"

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας έχει την κατοχή της μπάλας στην νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten
Ο Θεοδόσης Μαχαίρας στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε χαρούμενος που ο Μάσιμο Καρέρα τον εμπιστεύεται και τον βάζει βασικό, κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο για εκείνον. (VIDEO)

Η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Θεοδόσης Μαχαίρας δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που ο Μάσιμο Καρέρα τον εμπιστεύεται, ενώ τόνισε πως ό,τι ζει είναι για εκείνον ένα όνειρο το οποίο βγήκε πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαχαίρα:

Για το ματς: "Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν ότι έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Όμως ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για την συμμετοχή του: "Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έπρεπε να σκοράρω σε αυτή την ευκαιρία. Την επόμενη φορά θα το κάνω. Ήταν τεράστια ευκαιρία. Μετά την ευκαιρία, σκεφτόμουν ότι είχα χώρο να κάνω κοντρόλ. Αλλά μου ήρθε ξαφνικά η μπάλα και μου βγήκε γρήγορα το σουτ".

Για τις παρατηρήσεις του ο Καρέρα: "Δυο τρεις φορές κράτησα περισσότερο τη μπάλα απ’ όσο έπρεπε. Έχει δίκιο ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω όλο αυτά".

Για το γεγονός ότι παίζει βασικός, ενώ στον πάγκο είναι οι Λιβάγια και Ολιβέιρα: "Εντάξει, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι τεράστιοι παίκτες και οι δυο. Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και με βάζει βασικό στη Super League. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και από τη στιγμή που τα καταφέραμε είναι σημαντικό".

Για την υψηλή πίεση της ΑΕΚ: "Τα ίδια στοιχεία μας είχε ζητήσει ο προπονητής και στην Μπράγκα. Βγάλαμε κάποια στοιχεία απ’ αυτά σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τα έχουμε στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων".

Για το σουτ που επιχείρησε στο πρώτο ημίχρονο από δύσκολη γωνία: "Τη θυμάμαι καλά τη στιγμή. Επιχειρώ όποτε έχω χώρο να σουτάρω. Ήταν καλή επέμβαση του Χουτεσιώτη. Εντάξει δεν πειράζει".

Για την προσωπική δουλειά του: "Μας κάνει ο κ. Παναγιωτάρας έξτρα προπόνηση, μετά από σχεδόν κάθε προπόνηση, για να βελτιωθούμε. Ειδικά σε εμάς τους μικρούς".

Για το ξεκίνημά του: "Όλοι μου έχουν πει να δουλεύω και να μην έχω άγχος".

Σε ποιον θέλει να μοιάσει: "Στον Νεϊμάρ, νομίζω".

Για το αν θέλει να αλλάξει κούρεμα: "Δεν αλλάζω, όχι δεν είμαι τέτοιος".


TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ