ΑΕΚ

Τι ισχύει με ΑΕΚ και Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου 24MEDIA

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι υπαρκτό, αλλά δεν είναι μια απλή υπόθεση. Πέραν των όποιων αντιδράσεων, υπάρχει στη μέση και η απαίτηση για πολλούς παίκτες πρώτης γραμμής.

Λίγο πριν από το καλοκαίρι του 2017, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε βρεθεί μια ανάσα από την ΑΕΚ. Υπήρχε συμφωνία προφορική, η οποία ωστόσο δεν προχώρησε επειδή ο Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε -μάλλον ανέλπιστα- να οδηγήσει την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μαζί στη 2η θέση της βαθμολογίας που τότε έδινε την ευκαιρία για τη δοκιμασία στα προκριματικά του Champions League Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αντάμειψε τον Ισπανό με την παραμονή του και ο Ρουμάνος κόουτς βρέθηκε στον ΠΑΟΚ.

Κάτι αντίστοιχο βιώνει η ΑΕΚ και στις μέρες μας. Ο Χιμένεθ -που έχει κάθε δικαίωμα να νιώθει άβολα με όλη αυτή την προπονητολογία γύρω του- προσπαθεί γι αυτό που μοιάζει ανέφικτο, την ώρα που η ΠΑΕ και ο Λουτσέσκου έχουν αναθερμάνει τη σχέση τους και την προοπτική συνεργασίας τους. Γιατί να φοβόμαστε να το πούμε; Όντως, υπάρχει θέμα Λουτσέσκου, είναι ένας εκ των τεχνικών που ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης εκτιμά ιδιαιτέρως και το ενδεχόμενο να επιλεγεί ως ο επόμενος, είναι απόλυτα υπαρκτό.

Υπάρχει και περαιτέρω πληροφόρηση. Σύμφωνα με αυτήν, οι οικονομικές απολαβές του Ρουμάνου, εφόσον συμφωνήσει με την Ένωση, δεν θα είναι εμπόδιο. Τέτοιο ενδέχεται να προκύψει όμως αν ισχύει ότι από την πλευρά του αξιώνει μεταγραφές πολλές και ακριβές, προσθήκες παικτών ανωτέρας ποιότητας για την 11αδα, περισσότερες από 6-7, που θα τον βοηθήσουν να παρουσιάσει από την αρχή ένα σύνολο διεκδικητικό.

Από την άλλη, υπάρχει το "μούδιασμα" στις τάξεις των φίλων της ομάδας, μια γενικότερη απορία γιατί να οδηγηθεί η ΑΕΚ σε αυτή την επιλογή που η αλήθεια είναι ότι έχει παρελθόν με αντιπαραθέσεις και μνήμες ενοχλητικές για όσα είχαν ειπωθεί από πλευράς Ρουμάνου, όταν η ''Ένωση'' κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18. Ο Λουτσέσκου είναι μια δύσκολη επιλογή για την ΑΕΚ, αλλά ως θέμα είναι απολύτως υπαρκτό. Για κάποιους δε, είναι το γκραν-φαβορί για την ομάδα της επόμενης ημέρας.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ