ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρνητικά τα τεστ ενόψει Λέστερ

Οι παίκτες της ΑΕΚ αγκαλιάζονται πριν τον αγώνα με την Μπράγκα για την πρεμιέρα του Europa League
Οι παίκτες της ΑΕΚ EUROKINISSI

Αρνητικά στον κορονοϊό βγήκαν όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες και το προσωπικό τιμ της ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να μην έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι για τον αγώνα με τη Λέστερ (29/10, 19:55).

Με τα γνωστά προβλήματα θα υποδεχθεί η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τη Λέστερ στην αυριανή αναμέτρηση (29/10, 19:55) για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (27/10) τόσο οι παίκτες, όσο και η υπόλοιπη ομάδα, βγήκαν αρνητικά στον κορονοϊό.

Έτσι, ο Μάσιμο Καρέρα δεν έχει κάποιον έξτρα "πονοκέφαλο", πλην του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, καθώς ο Ουκρανός στόπερ τέθηκε νοκ άουτ μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Μπράγκα και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως ατομικά προπονήθηκαν και οι μακροχρόνια τραυματίες, Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Χρήστος Αλμπάνης, Αντρέ Σιμόες και Γιάννης Σαρδέλης.

Υπάρχουν σκέψεις ο Ιταλός τεχνικός να θωρακίσει περισσότερο την άμυνα του, παρατάσσοντας τους Κιτρινόμαυρους με τρία στόπερ, με τον Στράτο Σβάρνα να επανέρχεται στο αρχικό σχήμα, στο πλευρό των Νασίμ Χνιντ και Ιονούτ Νεντελτσεάρου.

TAGS ΑΕΚ ΛΕΣΤΕΡ EUROPA LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ