ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τα διλήμματα του Καρέρα και η έκπληξη

Ο Μάρκο Λιβάγια με τον Μάσιμο Καρέρα στο ΠΑΣ - ΑΕΚ
Ο Μάρκο Λιβάγια με τον Μάσιμο Καρέρα στο ΠΑΣ - ΑΕΚ EUROKINISSI

Αρκετά ερωτηματικά υπάρχουν για το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στη Λέστερ. Τα πρόσωπα στο 4-3-3 και η έκπληξη, αλλά και το 3-5-2 που υπάρχει στο μυαλό του Καρέρα.

Αγώνας δίχως αύριο για το ευρωπαϊκό της μέλλον είναι ο αποψινός (19:55) για την ΑΕΚ απέναντι στη Λέστερ στο ΟΑΚΑ, καθώς η βαριά ήττα με 3-0 από τη Μπράγκα στην Πορτογαλία στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League έκανε δύσκολη την κατάσταση.

Η Ένωση ζητά ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στις "αλεπούδες" του Μπρένταν Ρότζερς, που προέρχονται από το υπέρ τους 1-0 στο Λονδίνο με την Άρσεναλ την περασμένη Κυριακή (25/10), ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει αρκετά διλήμματα και κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για να πρόσωπα που θα επιλέξει αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ούτε καν για την διάταξη, καθώς υπάρχει στο μυαλό του και το 4-3-3 και το 3-5-2 και υπάρχουν διαφορετικά σενάρια για τους έντεκα που θα επιλέξει να ξεκινήσουν με τους Άγγλους.

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΡΑ

Αν πάει σε 4-3-3, ο Τσιντώτας θα είναι στα γκολπόστ, δεξιά ο Μπακάκης, αριστερά ο Ινσούα και σέντερ μπακ οι Σβάρνας και Νεντελτσεάρου. Τριάδα στη μεσαία γραμμή οι Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος, σε θέση αριστερού ακραίου στην επίθεση ο Λόπες, δεξιά ο Λιβάγια και μπροστά ο Ανσαριφάρντ.

Η έκπληξη εδώ έχει να κάνει με τον Λόπες σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, ωστε να δίνει βοήθειες αμυντικά στον Ινσούα. Αν δεν ξεκινήσει, τότε τη θέση του θα πάρει ο Τάνκοβιτς.

Σε περίπτωση που επιλέξει το 3-5-2 ο Ιταλός προπονητής, τότε ο Τσιντώτας θα 'ναι στα γκολπόστ, τριάδα στην άμυνα οι Σβάρνας, Νεντελτσεάρου και Χνιντ, στις δυο πλευρές οι Μπακάκης και Ινσούα, οι Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς και Μάνταλος στη μεσαία γραμμή, με τον Λιβάγια να κινείται πίσω από τον Ανσαριφάρντ σε ρόλο δεύτερου επιθετικού.

TAGS ΑΕΚ ΛΕΣΤΕΡ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ