ΑΕΚ

ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Μάνταλου

Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021
Ο Πέτρος Μάνταλος από το ματς με τη Βελέζ | 29 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI

Δεν εμπνεέι ανησυχία ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου στο ματς της ΑΕΚ με τη Βέλεζ ενώ και η μαγνητική που έκανε ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων ήταν καθαρή.

Ευχάριστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο της ΑΕΚ για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς καθώς η μαγνητική που έκανε τόσο ο Μάνταλος όσο και ο Μιτάι λόγω ενοχλήσεων από το ματς με τη Βέλεζ την Πέμπτη (29/7) βγήκαν καθαρές.

Ο αρχηγός είχε παραπονεθεί στη λήψη της αναμέτρησης για ενοχλήσεις στο δεξί γαστροκνήμιο ενώ αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν εκτέλεσε πέναλτι. Τελικά η μαγνητική βγήκε καθαρή και μπορεί ο Μάνταλος να μην γυμνάστηκε την Κυριακή αλλά τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Οι Πέτρος Μάνταλος και Μάριο Μιτάι ταλαιπωρούνται ακόμη από ενοχλήσεις, από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο παιχνίδι με τη Βελέζ Μόσταρ.

Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, λόγω των ενοχλήσεων, προπονήθηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και ο Ζίγκα Λάτσι.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19.00".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ