ΑΕΚ

ΑΕΚ: Καθαρές οι εξετάσεις για Αλμπάνη και Βασιλαντωνόπουλο

Ο Χρήστος Αλμπάνης
Ο Χρήστος Αλμπάνης EUROKINISSI SPORTS

Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γλίτωσαν τα χειρότερα, οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές και την Τετάρτη (14/4) αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό πρόγραμμα. Τα δεδομένα των τραυματιών.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από το διπλό με 3-1 επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θεραπεία ακολουθήσαν ο Χρήστος Αλμπάνης, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις λίγο πριν απ' την αναμέτρηση, όπως και ο Σταύρος Βασιλαντονόπουλος που έγινε αλλαγή κατά τη διάρκεια του ματς.

Οι δύο τους υπεβλήθησαν σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν καθαρά και έτσι απέφυγαν τα χειρότερα. Επομένως, αναμένεται να επιστρέψουν την Τετάρτη (14/4), εκτός αν χρειαστεί να ακολουθήσουν πιο συντηρητικό πρόγραμμα μέχρι το ματς της Κυριακής (18/4) κόντρα στον Αστέρα.

Οι Λόπες και Σιμάνσκι που αποκόμισαν χτυπήματα στον αγώνα με τον Άρη τη Δευτέρα (12/4) ήταν καλύτερα και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Το ίδιο ισχύει και με τον Γαλανόπουλο.

Έτοιμος για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα πρόκειται να είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που προπονείται από την Πέμπτη (8/4), ενώ ο Θεοδόσης Μαχαίρας θα επιστρέψει την Τετάρτη (14/4) στις προπονήσεις. Την Παρασκευή (16/4) πρόκειται να επιστρέψει και ο Σάκχοφ, ο οποίος θα πρέπει να βγάλει δύο αρνητικά τεστ. Ο Ουκρανός χαφ δεν έχει συμπτώματα.

ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΣΤΙΤΣΙΤΣ

Πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ήταν έτοιμος να παραπονεθεί στον προπονητή του για ενοχλήσεις στο γόνατο κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Ωστόσο, μόλις έμαθε ότι ο Αλμπάνης δεν μπορεί να αγωνιστεί, έσφιξε τα δόντια παίζοντας κανονικά και "ξεχνώντας" το πρόβλημα του. Πάντως, ο Κρίστιτσιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και θα είναι διαθέσιμος ενόψει της συνέχειας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ