ΑΕΚ

ΑΕΚ και NIKE βλέπουν κοινό μέλλον στην OPAP Arena

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την αθλητική εταιρεία NIKE βρίσκεται η ΑΕΚ για την ιστορική πρώτη φανέλα του νέου γηπέδου της, ενώ η συμφωνία με την Capelli εκπνέει. Το Sport24.gr έχει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Η είσοδος της ΑΕΚ στο νέο σπίτι της, στην «OPAP Arena - Αγιά Σοφιά», είναι λογικό να προσελκύει όλο και περισσότερες ενδιαφερόμενες εταιρείες, μεγάλου βεληνεκούς. Κολοσσούς στον τομέα τους οι οποίοι αναζητούν τον τρόπο συνεργασίας με την ΠΑΕ, όπως ισχύει και με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης NIKE, εκπρόσωπος της οποίας βρίσκεται εδώ και καιρό σε κύκλο επαφών με τους ανθρώπους της 'Ένωσης'.

Ο λόγος ασφαλώς και σχετίζεται με την πρώτη φανέλα που η ομάδα θα φορέσει στο νέο γήπεδό της, ένα μεγάλο δέλεαρ για όσους επιθυμούν να συνδέσουν την εταιρεία τους με τη μοναδικότητα του γεγονότος. Σε αυτή τη φάση, η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να χτυπήσει πόρτες, οι προτάσεις έρχονται σε εκείνη. Κι ασφαλώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος καθώς υπάρχουν κι άλλες εταιρίες που παραμένουν ενεργές στο κόλπο της διεκδίκησης. Ανάμεσά τους και η Capelli, με την οποία οι ''κιτρινόμαυροι'' είχαν συνάψει μια πολύ συμφέρουσα, τριετούς διάρκειας συνεργασία, η οποία εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και από τους οικονομικούς όρους της οποίας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι.

Εκείνο που θα μετρήσει κι ασφαλώς θα παίξει εκ νέου πρωτεύοντα ρόλο, είναι το χρήμα καθώς η Capelli γι αυτή τη συνεργασία που οδεύει προς ολοκλήρωση, έδωσε το ποσό-μαμούθ των 5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι εμφανίσεις σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως από τους οπαδούς. Η νέα φανέλα θα πρέπει να είναι σχεδιαστικά μοναδική και πιο όμορφη από ποτέ, καθώς θα είναι και ιστορική, ως η πρώτη που η ΑΕΚ θα φορέσει στο νέο γήπεδό της.

Στην ΑΕΚ έχουν την πεποίθηση ότι η NIKE μπορεί κάνει τη διαφορά σε αυτό το κομμάτι γι αυτό και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να φτάσουν σε συμφωνία μαζί της για την πρώτη φανέλα του νέου γηπέδου. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sport24.gr, ήδη έχουν υπάρξει δείγματα που έχουν παρουσιαστεί με μία κιτρινόμαυρη με ιδιαίτερη ρίγα να ξεχωρίζει.

Οι δύο εταιρείες είχαν συνεργαστεί και στην -επίσης ιστορικής σημασίας- επιστροφή της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία και η ΝΙΚΕ είναι η εταιρεία των σύγχρονων τίτλων της ομάδας καθώς φορώντας την, η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας το 2018 και το Κύπελλο το 2016. Στα γραφεία της NIKE είχε βρεθεί τελευταία και ο επικεφαλής του τμήματος φροντιστών της ομάδας, Νίκος Κορομηλάς ως υπεύθυνος ιματισμού, προκειμένου να έχει γνώση για το υλικό και να μεταφέρει τις ανάγκες της ομάδας για κάθε είδος ρουχισμού που απαιτείται.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ