ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK K19 - Παναθηναϊκός Κ19 0-6: Εξάρα με πρωταγωνιστή τον Σέχου

AEK K19 - Παναθηναϊκός Κ19 0-6: Εξάρα με πρωταγωνιστή τον Σέχου

Η ομάδα Κ-19 του Παναθηναϊκού επικράτησε με 6-0 της γηπεδούχου ΑΕΚ. Πρωταγωνιστής ο Σέχου που σκόραρε τρία γκολ. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο μέχρι το 30', αλλά από το 34' και μετά η Ένωση "κατέρρευσε".

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ19 του Παναθηναϊκού που φιλοξενήθηκε από την ΑΕΚ. Η Ένωση, παρότι υποδέχθηκε τους πράσινους όντας οκτώ βαθμούς μπροστά τους, γνώρισε τη συντριβή με 6-0.

Η... καταιγίδα του Τριφυλλιού άρχισε από το 30' και έπειτα. Στο 34' έκανε ο Σκεντεράι το 1-0 με κούρσα 40 μέτρων και σουτ έξω από την περιοχή.

Το 2-0 σκόραρε ο Σερπέζης στο 36' με προβολή από κοντά, ενώ το τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο γκολ ήρθαν από τον Σέχου στο 40', το 53' και το 63' αντίστοιχα. Αρχικά στο 40' σούταρε έξω από την περιοχή εύστοχα. Στο 63' εκτέλεσε όμορφα το πέναλτι που κέρδισε ο Βαγιανίδης και στο 63' μετά από βαθιά του Σαντικάι μπήκε από τα αριστερά και πλάσαρε εύστοχα για το 5-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το 6-0 διαμόρφωσε ο Βαγιανίδης στο 80' από τα δεξιά μετά από πανέμορφη πάσα του Μαυρουδή και αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από πλευράς Ένωσης, οι "κιτρινόμαυροι" έχουν να θυμούνται ένα δοκάρι στο 67' και πως στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν μοιρασμένο.

ΑΕΚ: Γκίνης, Σταμούλης, Αρβανίτης (46' Τζουανάκης), Ποζατζίδης, Μπούσης, Μπογκντάνι, Σαρδέλης, Μπότος (38' Οικονομίκος), Χριστόπουλος, Μαχαίρας (77' Κοσίδης), Γιούσης.

Παναθηναϊκός: Μπότσαρης, Βαγιανίδης, Ζωγραφάκης, Σαντικάι, Σπίνος, Σκεντεράι, Σαμαράς (77' Παπαθανασίου), Σερπέζης, Σέχου (67' Σούλτσε), Αθανασακόπουλος (63' Μαυρουδής), Ζαγαρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ