ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η φιλική διαμάχη Μάνταλου - Σιμόες για το περιβραχιόνιο του αρχηγού με τον Παναιτωλικό

Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Αντρέ Σιμόες
Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Αντρέ Σιμόες PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Πέτρος Μάνταλος με τον Αντρέ Σιμόες είχαν μια "φιλική διαμάχη", πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, καθώς ο Έλληνας διεθνής προσφέρθηκε να του δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο χαφ να το αρνείται και στο τέλος αυτό να καταλήγει στον Μάνταλο.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με 3-1 για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με την Ένωση να παίρνει το τρίποντο και να κλείνει με ηρεμία τις υποχρεώσεις της, πριν από το διάλλειμα των εθνικών ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς πέραν της θερμής υποδοχής που επεφύλασσαν οι φίλοι της ομάδας στην κιτρινόμαυρη αποστολή, ξεκίνησε και με πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Μάνταλος προθυμοποιήθηκε να δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Αντρέ Σιμόες, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, επειδή επέστρεψε στο βασικό σχήμα, δηλώνοντάς το στον Βασίλη Δημητριάδη: "Βασίλη σήμερα αρχηγός θα είναι ο Σιμόες. Επιστρέφει σήμερα στην ενδεκάδα μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απουσίας και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τον ίδιο και για την ομάδα".

Εκείνος ξαφνιάστηκε με την απόφασή του, αλλά δέχθηκε και του είπε να τον ενημερώσει. Ο Σιμόες δεν δέχθηκε την προσφορά του Μάνταλου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μια μικρή στιχομυθία, στην οποία οι δύο παίκτες προσέφεραν ο ένας στον άλλο το περιβραχιόνιο.

Μετά από αρκετή ώρα της στιχομυθίας, ο Δημητριάδης παρενέβει και είπε στον Μάνταλο να το πάρει αυτός το περιβραχιόνιο του αρχηγού. "Πέτρο, είναι σαν να το έδωσες. Πάμε κανονικά". Μετά από αυτά η ομάδα βγήκε για το ζέσταμά της.

TAGS ΑΕΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ