ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η Ένωση εισέπραξε αρνητική απάντηση για τον Μεχντί Γκαγιέντι σύμφωνα με τους Ιρανούς

Ο Μεχντί Γκαγιέντι
Ο Μεχντί Γκαγιέντι PHOTO CREDITS: PRINT SCREEN / YOUTUBE

Η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Εστεγκλάλ για την απόκτηση του 22χρονου Ιρανού μεσοεπιθετικού, Μεχντί Γκαγιέντι, ωστόσο εισέπραξε αρνητική απάντηση, σύμφωνα με τους Ιρανούς.

Ένα από τα ονόματα που έπαιξαν το τελευταίο διάστημα για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ, είναι αυτό του 22χρονου Ιρανού, Μεχντί Γκαγιέντι, ο οποίος αγωνίζεται στην Εστεγκλάλ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με τον Ιρανό δημοσιογράφο του tasnimnews.com, Χατάμ Σιραλιζάντεχ, η Ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ, εισπράττοντας αρνητική απάντηση.

Οι δύο πλευρές είναι σε διαπραγματεύσεις αλλά δεν έχουν έρθει σε συμφωνία μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για τον Γκαγιέντι ενδιαφέρονται ομάδες από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα στο κομμάτι της δημιουργίας. Ο Γκαγιέντι έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται και στα δύο πλευρά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία στην "transfermakt" κυμαίνεται στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ