ΑΕΚ

ΑΕΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με Μάνταλο στη μεσαία γραμμή

Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Πέτρος Μάνταλος πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (11/5, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24), για την όγδοη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Με Μάνταλο βασικό στη μεσαία γραμμή η Ένωση, αριστερό μπακ ο Χατζισαφί.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (11/5, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την όγδοη αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten, με την Ένωση να γνωστοποιεί την ενδεκάδα που επέλεξε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.

Ο Πέτρος Μάνταλος επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ένωσης, παίζοντας ως εσωτερικός μέσος μαζί με τον Κριχόβιακ και τον Σιμάνσκι να αγωνίζεται στο "έξι", ενώ ο Εχσάν Χατζισαφί μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Μοχαμάντι παρέμεινε στον πάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Κριχόβιακ, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ, Γκαρσία, Άμραμπατ.

Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

Με Ρίζο αριστερό μπακ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο λαβωμένος ΠΑΣ Γιάννινα παρατάσσεται με τον νεαρό Γιάννη Ρίζο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στην ενδεκάδα παίζουν και οι Λιάσος και Κύρκος, οι οποίοι προέρχονται από τα "σπλάχνα" των Ηπειρωτών.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος, Καραχάλιος, Στάνκο, Λιάσος, Σνάιντερ, Κύρκος, Περεά.

Αναπληρωματικοί: Αθανασίου, Παντελάκης, Σιόντης, Οικονομόπουλος, Μπρένερ, Λώλης, Μίνα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ