ΑΕΚ

ΑΕΚ: Γιατί καταψήφισε την κατανομή των κερδών από το στοίχημα

Το σήμα της ΑΕΚ
Το σήμα της ΑΕΚ INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ψήφισε αρνητικά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Stoiximan Super League όχι επειδή διαφωνεί με το ύψους του ποσού, αλλά διότι θεωρεί ότι οι χειρισμοί του Υφυπουργείο Αθλητισμού για τη Superlague 2 δεν πρέπει να εξαγνιστούν με δική της θετική ψήφο.

Η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΚ να ταχθεί αρνητικά στην κατανομή των κερδών από το στοίχημα, δεν είχε να κάνει με το ύψος του ποσού (1,5 εκατ. ευρώ) που θα κατανεμηθεί στις ομάδες της Stoiximan Super League, εφόσον υπάρχει ομόφωνη συμφωνία.

Η αρνητική ψήφος της Ένωσης αφορά στη διαφωνία της γα την κατανομή των χρημάτων στη Super League 2, η οποία έχει ήδη αποφασίσει την επ' αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

Από την πλευρά της ΠΑΕ και όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκπροσώπησής από τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Κοσμά, εκφράστηκε μια πολύ συγκεκριμένη επιχειρηματολογία, σύμφωνα με την οποία τα χρήματα που αφορούν και την Super League 2 δεν τα μοιράζει η Super League 1, αλλά με δική του ευθύνη από τα έσοδα της φορολογίας του στοιχήματος, το υφυπουργείο Αθλητισμού.

Για την ΑΕΚ όλη η ευθύνη καταλογίζεται στους χειρισμούς του Υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Αυγενάκη, τους οποίους η ΠΑΕ δεν θέλει ούτε να δικαιολογήσει, ούτε να επιβεβαιώσει ως σωστούς ψηφίζοντας θετικά, από τη στιγμή που πιστεύει ακριβώς το αντίθετο. Αυτός είναι και ο λόγος που τάχθηκε απέναντι σε ό,τι οι άλλες ομάδες ενέκριναν, διαχωρίζοντας εντελώς τη στάση της και εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους έπραξε έτσι.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ