ΑΕΚ

ΑΕΚ: Με Μπακάκη αλλά χωρίς Τσιγκρίνσκι στα Γιάννινα

Οι Μπακάκης, Μάνταλος και Τσιγκρίνσκι τρέχουν στη διάρκεια προπόνησης της ΑΕΚ
Οι Μπακάκης, Μάνταλος, Τσιγκρίνσκι σε προπόνηση της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Καρέρα να έχει ξανά στη διάθεση του όχι όμως και τον Τσιγκρίνσκι που ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί πόδι.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (25/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει εν συνεχεία την αποστολή που αποτελείται από 24 άτομα.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει στη διάθεση του τον Μπακάκη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επέστρεψε σε αποστολή της ΑΕΚ. Όχι όμως και τον Τσιγκρίνσκι που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και προτιμήθηκε ενόψει και του αγώνα με τη Λέστερ την επόμενη Πέμπτη και προτιμήθηκε να μείνει εκτός.

Στους 24 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ιταλός προπονητής πήρε μαζί του και τον Λιβάγια δείχνοντας αρχικά πως το θέμα με την αλλαγή του στην Μπράγκα είναι λήξαν αλλά το τι θα γίνει την Κυριακή και η συμπεριφορά και τον δύο φανερώσει αν όντως το επεισόδιο που είχαν ανήκει στο παρελθόν.

Η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Μπακάκη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιτ, Παουλίνιο, Μιτάϊ, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστισιτς, Μάνταλο, Σάκχοβ, Σαμπανάτζοβις, Μπότο, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβεϊρα, Χριστόπουλο και Μαχαίρα.

Πλην του Τσιγκρίνσκι εκτός έμειναν και οι τραυματίες Σιμάνσκι, Γκαρσία, Αλμπάνης, Σιμόες, Σαρδέλης αλλά και ο Γαλανόπουλος που έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του αλλά θα μπει σιγά-σιγά στα παιχνίδια της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ