ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φουλ επίθεση με Τσούμπερ, Άμραμπατ και Γκαρσία για τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό
Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον Ιωνικό INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς σκέφτεται να αλλάξει εντελώς τη μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ, ξεκινώντας βασικούς τους Στίβεν Τσούμπερ, Νορντίν Άμραμπατ και Λιβάι Γκαρσία κόντρα στον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Κρήτη, έχοντας μοναδικό στόχο το τρίποντο απέναντι στον ΟΦΗ (19/09, 18:15, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24), που θα τη διατηρήσει στην κορυφή. Η αποστολή ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς οι φίλοι της ΑΕΚ υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη την αποστολή στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ένωση να κάνει το 2/2, καθώς θα είναι η μόνη ομάδα από το Big-5 που θα έχει το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League Interwetten, μιας και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θέλει χρόνο για να μπορέσει να "δέσει" τους νέους με τους παλιούς ποδοσφαιριστές και αυτό τον χρόνο τον κερδίζει μέσα από τις νίκες στις επίσημες διοργανώσεις.

Ίδια τετράδα στην άμυνα

Ως προς τα αγωνιστικά, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα προχωρήσει σε καμία αλλαγή στην αμυντική γραμμή, ενώ θα παρατάξει την ΑΕΚ σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Μισλέν, Βράνιες, Τζαβέλλα και Χατζισαφί να είναι η τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά.

Ο Ιρανός μπακ θα είναι βασικός και σε αυτό το παιχνίδι, παρόλο που ήταν το μόνο ψεγάδι στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, με τον συμπατριώτη του Μιλάντ Μοχαμαντί να μην είναι ακόμα έτοιμος.

Στα χαφ ο Κώστας Γαλανόπουλος, που δεν ταξίδεψε στην Κρήτη, θα αντικατασταθεί από τον Νταμιάν Σιμάνκσι, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Νταμιέν Λε Ταλέκ που θα αγωνιστεί στο "6".

Αλλαγές μπροστά και... φουλ επίθεση

Η τριάδα πίσω από τον φορ (ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Αραούχο) θα αποτελείται από τον Τσούμπερ στα αριστερά, τον Λιβάι Γκαρσία στα δεξιά και τον Νορντίν Άμραμπατ στο "10", καθώς είναι πιο έτοιμος από τον Γέφτιτς, ενώ η παρουσία του Μάνταλου στην αποστολή ήταν αμφίβολη, λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά ποδοκνημική.

Ο Τσούμπερ θα πάρει το βάπτισμα του πυρός ως βασικός, ενώ ο Γκαρσία έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα στο γόνατο και είναι έτοιμος να αγωνιστεί για 90 λεπτά. Επιπρόσθετα, η παρουσία των Τσούμπερ - Αμραμπάτ στην ενδεκάδα, δίνει τη δυνατότητα στον Μιλόγεβιτς να τους αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους δύο ποδοσφαιριστές να παίζουν σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ