ΑΕΚ

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για την OPAP Arena

Ο εσωτερικός χώρος της OPAP Arena
Ο εσωτερικός χώρος της OPAP Arena INTIME SPORTS

Έκλεισε και τυπικά το θέμα με την άδεια της Περιφέρειας για την OPAP Arena και πλέον η ΑΕΚ μπορεί να συνεχίσει απρόσκοπτα τις ετοιμασίες για τα εγκαίνια και το πρώτο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Το ζήτημα με την άδεια έκδοση της άδειας της OPAP Arena έκλεισε και τυπικά, καθώς έπεσαν οι υπογραφές από την Περιφέρεια για την προσωρινή άδεια λειτουργίας του γηπέδου, δικαιώνοντας τις προσπάθειες του Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής και της Πυροσβεστικής επιθεώρησαν τις εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και εισηγήθηκαν θετικά για τη χορήγηση της άδειας.

Τα εγκαίνια έχουν οριστεί να γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου στις 20:30. Στη διάρκεια της ημέρας η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα προχωρήσει για τα διαδικαστικά για την ιστορική ημέρα των κιτρινόμαυρων (αλλά και για τις ανακοινώσεις για τα εισιτήρια με τον Ιωνικό που θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου στις 20:00). Στα εγκαίνια θα "παρελάσουν" ιστορικές μορφές της Ένωσης, αλλά και ποντιακοί σύλλογοι για τα τελετουργικά που θα γίνουν στην εκδήλωση, τιμώντας τον "προσφυγικό" χαρακτήρα του γηπέδου.

Ήδη προσωπικότητες της διεθνούς ποδοσφαιρικής σκηνής, όπως ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα, έχουν θαυμάσει το αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα, απολαμβάνοντας την περιήγησή τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την Παρασκευή (23/9) άλλωστε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε ότι εισιτήρια για το grand event, στη διάρκεια του οποίου θα τιμηθούν μεταξύ άλλων μορφές του παρελθόντος, ορίστηκαν στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ, με τους κατόχους διαρκείας να έχουν, σε αυτήν την περίπτωση, σειρά προτεραιότητας.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ